Miso i zupa kukurydziana
Miso i zupa kukurydziana wymaga mniej więcej 50 minut od początku do końca. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,59 zł za porcję. To danie główne ma 223 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju sezamowego, sól, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Miso i zupa kukurydziana, Zupa z makaronem Miso z kukurydzą, jarmużem i groszkiem, oraz Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pot szalotki i imbir w oleju w dużym rondlu. Wymieszać z mąką i gotować, aż będzie wyglądał jak mokry piasek.
Trzepaczka w magazynie i wodzie.
Dodaj pastę miso, sos sojowy, sos rybny, cukier, olej sezamowy i płatki chili. Doprowadzić do duszenia i gotować 20 protokół.
Dodać kukurydzę i tofu i gotować 10 minut dłużej.
Dodać groszek śnieżny lub groszek mrożony i gotować do żywej zieleni. Doprawić do smaku solą.