Miso i miodowy glazurowany okoń morski z chińską sałatką z długiej fasoli

Miso i miodowy glazurowany okoń morski z chińską sałatką z długiej fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj Miso i miodowego glazurowanego okonia morskiego z chińską sałatką z długiej fasoli. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka trawy cytrynowej, sól i pieprz, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Miso-glazed Sea Bass, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.

Instrukcje

1
W małej misce połącz proszek miso z 1 łyżką gorącej wody, aby utworzyć pastę. Rozgrzać miód w misce do mikrofalówki przez około 1 minutę lub do nagrzania (należy uważać, ponieważ może szybko się spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj miód do mieszanki miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
MisoMiso
3
Umieść rybę w plastikowej torebce i dodaj mieszaninę miodu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać chińską długą fasolę i blanszować do miękkości, ale nie rozgotowane. Wstrząśnij fasolą w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i utrzymać ich kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Odcedzić i osuszyć długą fasolę i posiekać na 4 do 6-calowych segmentów lub uformować okręgi, owijając fasolę wokół siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
7
Na dużej patelni dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż palenie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Usuń ryby z marynaty i sear w gorącej patelni, aż miąższ ma nieprzezroczysty kolor, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjmij rybę z patelni na duży talerz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Do sosu, za pomocą tej samej patelni, na średnim ogniu, dodać cebulę i saute aż półprzezroczyste, następnie dodać bulion z kurczaka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Eliksir GEliksir G
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Usunąć z ciepła i odcedzić ciecz, odrzucając ciała stałe.
12
Powrót płynu do czystej patelni, na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać rodzynki i zmniejszyć płyn o połowę jego objętości. Wymieszać w kostkach masła i ubijać, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
14
Wyjąć z ognia i pozostawić na odpoczynek do czasu potrzebnego.
15
Rozgrzać trochę oleju z pestek winogron na średniej patelni, na średnim ogniu, i dodać długie koła fasoli lub paski i saute aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Aby służyć, ułóż 2 długie kręgi fasoli na środku każdego talerza. Fasolę polać filetem rybnym i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
17
Dekoruj kolendrą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
18
Uwaga kucharza: aby to danie było wyjątkowo wyjątkowe, możesz zrobić chrzanowy smak, aby przejść na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn