Miso i miodowy glazurowany okoń morski z chińską sałatką z długiej fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj Miso i miodowego glazurowanego okonia morskiego z chińską sałatką z długiej fasoli. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka trawy cytrynowej, sól i pieprz, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Miso-glazed Sea Bass, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.
Instrukcje
W małej misce połącz proszek miso z 1 łyżką gorącej wody, aby utworzyć pastę. Rozgrzać miód w misce do mikrofalówki przez około 1 minutę lub do nagrzania (należy uważać, ponieważ może szybko się spalić).
Dodaj miód do mieszanki miso.
Umieść rybę w plastikowej torebce i dodaj mieszaninę miodu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać chińską długą fasolę i blanszować do miękkości, ale nie rozgotowane. Wstrząśnij fasolą w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i utrzymać ich kolor.
Odcedzić i osuszyć długą fasolę i posiekać na 4 do 6-calowych segmentów lub uformować okręgi, owijając fasolę wokół siebie.
Na dużej patelni dodać olej z pestek winogron i ciepła, aż palenie gorące.
Usuń ryby z marynaty i sear w gorącej patelni, aż miąższ ma nieprzezroczysty kolor, o 3 do 4 protokół.
Wyjmij rybę z patelni na duży talerz i rezerwy.
Do sosu, za pomocą tej samej patelni, na średnim ogniu, dodać cebulę i saute aż półprzezroczyste, następnie dodać bulion z kurczaka, imbir i trawa cytrynowa i gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.
Usunąć z ciepła i odcedzić ciecz, odrzucając ciała stałe.
Powrót płynu do czystej patelni, na średnim ogniu.
Dodać rodzynki i zmniejszyć płyn o połowę jego objętości. Wymieszać w kostkach masła i ubijać, aż sos zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i pozostawić na odpoczynek do czasu potrzebnego.
Rozgrzać trochę oleju z pestek winogron na średniej patelni, na średnim ogniu, i dodać długie koła fasoli lub paski i saute aż złoty kolor.
Aby służyć, ułóż 2 długie kręgi fasoli na środku każdego talerza. Fasolę polać filetem rybnym i polać sosem.
Dekoruj kolendrą i cytryną.
Uwaga kucharza: aby to danie było wyjątkowo wyjątkowe, możesz zrobić chrzanowy smak, aby przejść na wierzch.