Miso-glazurowany okoń morski z fasolą azjatycką i ogórkiem kiszonym
Miso-Glazed Sea Bass z azjatycką fasolą i marynowanym ogórkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Mieszanka oleju arachidowego, octu ryżowego, groszku śnieżnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Miso-glazurowany okoń morski z sałatką z ogórków Japońskich, Miso-glazed Sea Bass, oraz Miso-glazurowany okoń morski ze szparagami.
Instrukcje
1
Dodaj miso do małej miski, dodaj wodę do miski - 1 lub 2 łyżki na raz, aż uzyska się sosowatą, ale wciąż gęstą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Umieść okonia morskiego i ½ szklanki miso glaze w torbie na zamek błyskawiczny. Rybę równomiernie zalać glazurą, zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.Tuż przed gotowaniem ryby, w misce, wymieszaj razem ogórek, rzodkiewkę, zieloną cebulę, ¼ szklanki octu ryżowego i 1 łyżkę cukru. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Gałązki Kopru Włoskiego
Seabass
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pasek Skórki Cytrynowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozgrzać lekko naoliwioną patelnię grillową na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Usuń rybę z marynaty, pozwalając nadmiar kapać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Umieść rybę na patelni grillowej i gotuj około 2 minut, aż osiągną się ładne ślady grillowania, obróć rybę o 90 stopni i gotuj z tej samej strony kolejne 2 do 3 minut. Odwróć rybę i powtórz procedurę, gotowanie, aż ryba zostanie właśnie ugotowana, ale nie rozgotuj.W międzyczasie w małej misce ubijamy pozostałe 2 łyżki miso glaze, mirin, Pozostałe ¼ szklanki octu, pozostałą łyżkę cukru, sos sojowy i ostry sos. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.