Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym

Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym
Miso-glazurowany Czarny dorsz w bulionie kokosowym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Na 12,71 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion kokosowy, filety z ryb sablefish, mirin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Miso Glazed Black Cod, Miso Glazed Black Cod, oraz Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny.

Instrukcje

1
Połącz miso i kolejne 3 składniki w dużym szklanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Dodaj rybę, łyżkę glazury ze wszystkich stron. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieść filety na wyłożonej folią blasze do pieczenia i broil, około 6 do 8 cali od ciepła, 8 do 10 minut lub do filety są złociste i środek ryby jest nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Łyżka ciepłego bulionu kokosowego do płytkich misek i umieścić filet w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn