Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym
Miso-glazurowany Czarny dorsz w bulionie kokosowym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Na 12,71 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bulion kokosowy, filety z ryb sablefish, mirin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Miso Glazed Black Cod, Miso Glazed Black Cod, oraz Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny.
Instrukcje
Połącz miso i kolejne 3 składniki w dużym szklanym naczyniu do pieczenia.
Dodaj rybę, łyżkę glazury ze wszystkich stron. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 4 godzin.
Umieść filety na wyłożonej folią blasze do pieczenia i broil, około 6 do 8 cali od ciepła, 8 do 10 minut lub do filety są złociste i środek ryby jest nieprzezroczysty.
Łyżka ciepłego bulionu kokosowego do płytkich misek i umieścić filet w środku.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.