Miso Glazurowane Grillowane Japońskie Bakłażany

Miso glazurowane Grillowany Japoński bakłażan może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 546 kalorii, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 46 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju canolan, mirin, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dość drogie przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Miso Glazurowane Grillowane Japońskie Bakłażany, Bakłażan japoński Miso-glazurowany (Nasu no Dengaku), oraz Japońskie Hamburgery Z Bakłażana Miso Ze Świeżymi Ogórkami.
Instrukcje
Rozgrzej grill węglowy lub ceramiczną kuchenkę węglową kamado do bezpośredniego grillowania na dużym ogniu.
Ubić razem miso, mirin, cukier i 2 łyżki wody do połączenia.
Posmarować pokrojoną stronę bakłażana olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować bakłażana, ścięte strony w dół, aż lekko złoty kolor, o 4 protokół. Obróć bakłażana nad, szczotkować z niektórych glazury i kontynuować grillowanie przez 2 Więcej minut.
Szczotkuj z większą ilością glazury, odwróć i grilluj, aż strona cięcia będzie karmelizowana, około 4 minut.
Wyjąć na talerz, pokroić na bok i posypać miętą.