Miso-Dressing Marchewkowy
SOS Miso-marchewkowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać miso, ząbki czosnku, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj SOS Marchewkowo-Miso, SOS Miso, marchewkowy i sezamowy, oraz Sałatka Marchewkowa Z Białym Sosem Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz marchew, czosnek, imbir, sok z marchwi, miso, ocet, oliwę z oliwek i cukier i zmiksuj na idealnie gładką masę.
Przełożyć do słoika. Tuż przed podaniem, mieszać w bazylii i kolendry.
Dodać do przodu: opatrunek można przechowywać w lodówce do 4 dni.
Uwagi: jedna łyżka stołowa: kalorie 16 kcal, Białko .3 gm, białko sojowe .2 gm, węglowodany 2 gm, Cholesterol 0, tłuszcz całkowity .8 gm, tłuszcz nasycony .1 gm