Miso Chicken Piccata
Miso Chicken Piccatan to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, połówki piersi kurczaka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji, Chicken Piccata, oraz Chicken Piccata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki bulionu i miso, dobrze mieszając trzepaczką, aż miso się rozpuści. Wymieszać w 1/2 szklanki bulionu. Odstawić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu; kurczak pogłębiać w mące.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć kurczaka z patelni.
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać mieszaninę miso i czosnek. Powrót kurczaka na patelnię; gotować 3 protokół lub aż gotowe.
Zdjąć z ognia; wymieszać z sokiem, kaparami i pieprzem.