Miski Mostkowe

Miski Mostkowe
Przepis miski mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 3 godziny i 35 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 912 kalorii, 69g białka, oraz 50 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, masło, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, Veggie Quinoa Miski (Buddha Miski), oraz Mostek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Na mostek: doprowadzić wołowinę do temperatury pokojowej i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Posypać mostek solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Podgrzać 3 łyżki oleju na średnim lub wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
6
Dodać mięso i brązowy z obu stron, a następnie usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodać 1 łyżkę oleju, a następnie dodać czosnek, seler, marchew, chiles, cebula i imbir. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
8
Dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać. Następnie dodaj bulion, tamari, mirin i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
TamariTamari
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Dodaj mostek i przykryj. Dusić w piekarniku, aż bardzo miękkie, 2 1/2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Zdjąć mostek z sosu. Puree sos do wygładzania w robocie kuchennym lub blenderze zanurzeniowym, w razie potrzeby. Pokrój mostek i dodaj z powrotem do sosu. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
W przypadku ryżu: w nocy, którą podasz, podgrzej bulion i masło do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
12
Dodać ryż i wymieszać. Doprawić solą i przykryć, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, średnio niski. W robocie kuchennym pulsuj szpinak i kolendrę na drobny kotlet. Po ugotowaniu ryżu 15 minut, wymieszaj kolendrę, szpinak i skórkę z limonki. Przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki, o 3 protokół. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Posiekane wapno pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
14
Wypełnij miski z Zielonym ryżem i zrobić dobrze w środku miski. Napełnij wołowiną, a na wierzchu sok z klina limonki, szalotki, mżawka oleju sezamowego, nasiona sezamu i kilka kropli ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszpinak dla niemowląt, pakowanyszpinak dla niemowląt, pakowany3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż basmatiryż basmati2kilogramymostek wołowy, dobrze przycięty (nie więcej niż 1/8 cala tłuszczu na wierzchu)mostek wołowy, dobrze przycięty (nie więcej niż 1/8 cala tłuszczu na wierzchu)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2marchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana2zdanieseler posiekanyseler posiekany6511 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendry, pakowaneświeże liście kolendry, pakowane4goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany11-calowy kawałek korzenia imbiru, obrany i starty1-calowy kawałek korzenia imbiru, obrany i starty1lime, zested i rservedlime, zested i rserved2Spód: okruszki z herbatników graham6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejduża lub cebula, posiekanaduża lub cebula, posiekana2czerwone chiles, takie jak Fresno lub Thai, sadzone i posiekaneczerwone chiles, takie jak Fresno lub Thai, sadzone i posiekane2Spód: okruszki z herbatników grahamocet winny ryżowyocet winny ryżowy8trochę posiekanej cukiniiSólSól8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz8trochę posiekanej cukiniiPokrojone szalotkiPokrojone szalotki8trochę posiekanej cukiniiPrażony olej sezamowyPrażony olej sezamowy8trochę posiekanej cukiniiPrażone nasiona sezamuPrażone nasiona sezamu8trochę posiekanej cukiniiSriracha lub inny ostry sosSriracha lub inny ostry sos1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetamaritamari2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek lub olej roślinnyoliwa z oliwek lub olej roślinny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn