Miska Tiramisu: podawaj po swojemu

Miska Tiramisu: podawaj po swojemu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj miskę Tiramisu: podawaj ją na swój sposób. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. mieszanka mocnej kawy maxwell house, galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Miska Tiramisu: podawaj po swojemu, Łatwa Miska Tiramisu, oraz Jedna Miska Tiramisu Z " Paris Pastry Club.

Instrukcje

1
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w mieszankach mleka i suchego budyniu. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
WYBIERAJ!
3
Miska: dolna linia i bok 2-1 / 2-qt. miska z połową wafli; skropić połową kawy. Na wierzchu połowę masy budyniowej i czekoladę. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Patelnia: pokrywa dno patelni 13x9 cali z połową wafli; mżawka z połową kawy. Top z połową każdej mieszanki budyniu i czekolady. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Umieść 1 wafel na dnie każdego z 16 dań deserowych; każdy skropić 3/4 łyżeczki. kawa. Top każdy z 1/4 szklanki mieszanki budyniu i posypać czekoladą. Powtórz warstwy. Na wierzch polać pozostałym zimnym batem, malinami i wafelkami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
WafelWafel

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn