Miska Tiramisu: podawaj po swojemu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj miskę Tiramisu: podawaj ją na swój sposób. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. mieszanka mocnej kawy maxwell house, galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Miska Tiramisu: podawaj po swojemu, Łatwa Miska Tiramisu, oraz Jedna Miska Tiramisu Z " Paris Pastry Club.
Instrukcje
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w mieszankach mleka i suchego budyniu. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Miska: dolna linia i bok 2-1 / 2-qt. miska z połową wafli; skropić połową kawy. Na wierzchu połowę masy budyniowej i czekoladę. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Patelnia: pokrywa dno patelni 13x9 cali z połową wafli; mżawka z połową kawy. Top z połową każdej mieszanki budyniu i czekolady. Powtórz warstwy. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.
Umieść 1 wafel na dnie każdego z 16 dań deserowych; każdy skropić 3/4 łyżeczki. kawa. Top każdy z 1/4 szklanki mieszanki budyniu i posypać czekoladą. Powtórz warstwy. Na wierzch polać pozostałym zimnym batem, malinami i wafelkami. Przechowywać w lodówce kilka godzin.