Miska sałatkowa z makaronem i sosem orzechowym
Makaron i sos orzechowy Salaterka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz masło orzechowe, woda, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szpinak soba miska z sosem orzechowym, Miska z makaronem z sosem Piwno-orzechowym, oraz Asian" Peanut " SOS Noodle Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając brokuły, marchew i paprykę w ostatniej chwili gotowania; odcedzić makaron i warzywa. Spłukać zimną wodą, aż makaron i warzywa ostygną; odcedzić
W małej misce, stopniowo ubić wodę i olej do masła orzechowego z trzepaczką drutu, aż będzie gładka. Ubić w occie, sosie sojowym, imbirze i zmielonej czerwonej papryce.
W dużej misce, wymieszać razem mieszaninę makaronu, sos orzechowy, cebula i kolendra, aż dobrze wymieszane.