Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać miskę brązowego ryżu z indykiem spróbować. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 60g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.21 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pierś z indyka, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć krótkoziarnisty brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Miska Ryżu Brązowego, Brązowy Ryż I Czerwona Fasola Miska, oraz Massa Brown Rice Egg Bowl dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć ryż, 1/4 łyżeczki soli, 2 szklanki bulionu i 1 szklanka wody; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i gotować, pod przykryciem, aż ryż będzie miękki (o 45 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
W międzyczasie wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Indyka ułożyć na prześcieradle i zalać olejem. Doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i posmarować 1 1/2 łyżeczki sosu sojowego. Piecz, obracając się w połowie, aż indyk zostanie ugotowany, a termometr do mięsa włożony do środka odczytuje 165 (50-55 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Wyjąć z piekarnika i przełożyć indyka na deskę do krojenia. Namiot z folią i odstawić na odpoczynek (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Wymieszać szpinak, szalotki, i pozostałe 1 1/2 łyżeczki sosu sojowego do ryżu z pozostałych 1 szklanka rozgrzanego bulionu. Cienko pokroić indyka. Ryż i pokrojonego indyka podzielić na 4 miski; skropić każdą z nich olejem sezamowym i posypać sezamem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony Indyk
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Szczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz