Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Owocowa Z Anyżu, [Bezglutenowe ] chiński kurczak, warzywa i ryż miska z soi i anyżu Gwiazda Duszony kurczak, oraz Zwykła Stara Miska Na Owoce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu połącz wodę, cukier, sok z cytryny, anyż i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cytryna, Skórka świeżo Starta
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
3
Odcedzić syrop; wyrzucić anyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo Starta
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Umieścić owoce w dużej misce; dodać syrop i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.