Miseczki Budyniowe Ze Słodkich Ziemniaków
Miseczki budyniu ze słodkich ziemniaków to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, mleko skondensowane, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miseczki Budyniowe Ze Słodkich Ziemniaków, Kubki z szynką i słodkimi ziemniakami, oraz Pikantne Kubki Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Smaż 6 (6-oz) żaroodpornych kubków z kremem lub ramekinów z masłem lub sprayem do gotowania.
W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj wszystkie składniki z wyjątkiem orzechów pekan i bitej śmietany na gładką masę.
W patelni 13x9 cali, umieść wypełnione kubki z kremem. Ostrożnie umieścić patelnię z filiżankami w piekarniku.
Wlać wystarczająco dużo bardzo gorącej wody do patelni, uważając, aby nie rozpryskiwać wody do kubków, dopóki woda nie znajdzie się w odległości 1/2 cala od wierzchołków kubków.
Szczyty puddingów posypać orzechami pekan.
Piec 20 do 25 minut dłużej lub do góry są ustawione. Za pomocą szczypiec lub chwytając szczyty kubków kremu z uchwytem na garnek, ostrożnie przenieś kubki do regału chłodzącego. Fajne 30 minut. Tuż przed podaniem polej bitą śmietaną.