Miodowo-Sojowy Filet Wołowy Z Ziemniakami Sezamowymi

Miodowo-Sojowy Filet Wołowy Z Ziemniakami Sezamowymi
Miodowo-sojowy filet wołowy z ziemniakami Sezamowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.44 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 956 kalorii, 45g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wino ryżowe, czosnek, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz sos sojowy, wino ryżowe, miód, 1 łyżeczka oleju sezamowego i czosnek w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Wino RyżoweWino Ryżowe
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3
Umieścić filety w naczyniu i obrócić do płaszcza. Marynować przez 30 minut w lodówce.
4
Umieść ziemniaki w garnku z zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 protokół; odcedzić. Ziemniaki wymieszać z nasionami sezamu, solą, 3 łyżkami oleju roślinnego i pozostałym olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przenieść na patelnię wyłożoną folią aluminiową lub papierem do pieczenia. Piecz przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Podgrzać pozostały olej roślinny na patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Niech nadmiar marynaty kapać z filetów i smażyć je przez 1 do 2 minut na stronie lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8
Przełożyć na patelnię do pieczenia i smażyć 3 do 4 minut na średnio rzadkie. W międzyczasie dodaj pozostałą marynatę do patelni. Gotować i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Filety podawać z ziemniakami i groszkiem śnieżnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn