Miodowo-rozmarynowe wiśnie i ser pleśniowy Crostini

Miodowo-rozmarynowe wiśnie i ser pleśniowy Crostini
Miodowo-rozmarynowe wiśnie i ser pleśniowy Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 46 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 75 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotkę, udekoruj: pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Winogrona, Ser Pleśniowy I Miodowe Crostini, Crostini winogronowe z serem pleśniowym i miodem, oraz Placek rozmarynowy z serem pleśniowym, winogronami i miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć szalotkę w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wiśnie (i dowolny płyn w opakowaniu) i następne 5 składników. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
3
Odstawić na 10 minut.
4
Rukolę podzielić między kromki chleba tostowego. Na wierzchu polać mieszanką wiśni i 1 plastrem sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
RukolaRukola
CzereśnieCzereśnie
ChlebChleb
5
Dekorować, w razie potrzeby.
6
* Można zastąpić ser Manchego lub Kozi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Ser ManchegoSer Manchego

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn