Miodowo-rozmarynowe wiśnie i ser pleśniowy Crostini
Miodowo-rozmarynowe wiśnie i ser pleśniowy Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 46 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 75 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotkę, udekoruj: pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Winogrona, Ser Pleśniowy I Miodowe Crostini, Crostini winogronowe z serem pleśniowym i miodem, oraz Placek rozmarynowy z serem pleśniowym, winogronami i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć szalotkę w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do miękkości.
Dodaj wiśnie (i dowolny płyn w opakowaniu) i następne 5 składników. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Rukolę podzielić między kromki chleba tostowego. Na wierzchu polać mieszanką wiśni i 1 plastrem sera pleśniowego.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Można zastąpić ser Manchego lub Kozi.