Miodowo-musztardowe warzywa z jabłkiem i gruszką

Jeśli masz około 5 minut do spędzenia w kuchni, Musztarda Miodowa z Jabłkiem i Gruszką może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim do wypróbowania. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 254 kalorie , 1 g białka i 18 g tłuszczu każda. Za 1,28 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką jabłko, gruszkę, sałatę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako dość niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 34% . Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Portobello nadziewane krabem i warzywami w cytrusach i musztardzie , Sałatka z zielonej fasolki w miodowo-musztardowej sałatce i Sałatka z musztardy z wieprzowiną i gruszką azjatycką .
Instrukcje
W misce wymieszaj ocet i sok z cytryny z startą szalotką. Następnie dodaj miód i Dijon i powoli dodawaj EVOO. Sos doprawiamy solą i pieprzem. Polej sosem zieleniną i pokrojonymi w plasterki owocami.