Miodowe orzechy nerkowca z koszerną solą

Miodowe orzechy nerkowca z koszerną solą
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Miodowe orzechy nerkowca z koszerną solą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 799 kalorii. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest przyniesiony przez Chow. Udaj się do sklepu i odbierz miód, orzechy nerkowca, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Miodowe Mango I KURCZAK Saute z prażonymi nerkowcami, Fool ' s Salt - Sel Fou-sól przyprawowa w stylu francuskim, oraz Koszerne Cosmo.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Linia a blacha do pieczenia z pergaminem paper.In duża miska, wrzucić orzechy nerkowca z olejem, aż dobrze pokryte; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz brązowy cukier, wodę i miód w małym rondlu, umieść na średnim ogniu i doprowadź do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Mżawka na nerkowce i wymieszać do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
4
Przenieść orzechy do przygotowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec na złoty kolor, mieszając co 10 minut, w sumie około 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Orzechy posypać solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Niech ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia i rozbić wszelkie duże kawałki przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia27
Magazyn