Minty Tea Punch to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 43 kalorie. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka pojedynczych torebek herbaty, gałązek mięty, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Miętowy Poncz Ananasowy, Poncz Do Herbaty Cytrusowej, oraz Przyprawiony Poncz Do Herbaty są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotuj 3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia; dodać miętę i torebki herbaty. Strome, pokryte, 3-5 minut według smaku. Wyrzuć torebki mięty i herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienka Gruszka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Dodaj sok pomarańczowy i cytrynowy, cukier i pozostałą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Przełóż do dzbanka; wstaw do lodówki, aż ostygnie.
5
Podawaj na lodzie; w razie potrzeby dodaj plasterki pomarańczy i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji