Mintaj Cytrynowo-Koperkowy
Mintaj cytrynowo-koperkowy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, musztarda dijon, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Mintaj Cytrynowo-Koperkowy, Mintaj Smażony Cytrynowy Tymianek, oraz Pieczony Mintaj dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem sprayu do gotowania w dużej plastikowej torbie zip-top; uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut.
Wyjąć rybę z worka; wyrzucić marynatę.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść rybę na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Gotować przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.