Miniaturowe Muffinki Pomarańczowe

Miniaturowe Muffinki Pomarańczowe
Miniaturowe babeczki pomarańczowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 54 i kosztuje 8 centów za porcję. To Śniadanie ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jajko, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, który można poprawić. Podobne przepisy to Miniaturowe Babeczki Kukurydziane, Miniaturowe Pavlovas z krwistym pomarańczowym twarogiem, oraz Pomarańczowe muffinki z kwaśną śmietaną z pikantną pomarańczową glazurą.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj 1-1 / 2 szklanki mąki, cukru, proszku do pieczenia i soli. W innej misce ubij jajko, mleko, 8 łyżek masła, koncentrat soku pomarańczowego i 2 łyżeczki skórki pomarańczowej; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Napełnij natłuszczone miniaturowe kubki na muffinki do połowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Połącz brązowy cukier, orzechy pekan i pozostałą mąkę, masło i skórkę pomarańczową; posyp ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W małej misce ubij składniki masła pomarańczowego, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podawać z ciepłymi babeczkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia0
Magazyn