Mini Włoskie Kanapki Klubowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Mini Italian Club Sandwiches. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. 108 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką śmietanę, pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Club kanapki z Carpaccio z łososia i klonem, Mini Włoskie Kanapki, oraz Włoskie kanapki Mini Sub z domowym sosem Sub.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ubij jajka, śmietanę, sól i pieprz w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Podgrzać patelnię o średnicy 6 cali nonstick na średnim ogniu.
Posmaruj patelnię masłem.
Wlać 1/4 szklanki mieszaniny jaj do patelni, wirując, aby równomiernie pokryć dno patelni. Przykryć i gotować, aż krepa jajeczna jest tylko ustawić, O 1 minutę i 30 sekund. Odwróć patelnię na talerzu i pozwól, aby krepa jajeczna spadła na talerz. Powtórz, aby 4 Crepes total, szczotkowanie patelni z roztopionym masłem w razie potrzeby i układanie crepes na talerzu.
Boczek ugotować na grubej patelni, aż będzie chrupiący.
Przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Rozgrzej patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Przeciąć focaccia poziomo na pół.
Umieść focaccia ściętą stronę na patelni i gotuj, aż focaccia zostanie rozgrzana i złocisty na dnie, o 2 protokół.
Rozłóż pesto na opiekanych bokach każdej połówki focaccia. Przykryj dolne połowy focaccii naleśnikami jajecznymi, indykiem, provolone i boczkiem, dzieląc je równo. Przykryj górną połówką focaccia, pesto od strony dołu.
Kanapkę pokroić w kliny wielkości kęsa. Ułóż kanapki na półmisku i podawaj.