Mini Włoskie Bochenki Mięsne
Mini włoskie bochenki mięsne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,83 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron, mleko, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Mięsne podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt na sześć bochenków.
Miejsce w 13. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut. Łyżka sosu pomidorowego na bochenki.
Piec 15 minut dłużej lub aż mięso nie będzie już różowe, a termometr do mięsa odczyta 160°.
Posypać parmezanem i w razie potrzeby podawać z makaronem.