Mini Tostadas
Mini Tostadas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz stare tortille z mąki el, meksykańską mieszankę sera, starą fasolę el refried i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Shrimp Tostadas, Mini Pineapple Rum Shrimp Tostadas, oraz Mini Ciasto Kukurydziane Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji stojaka; Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj jedną stronę każdej tortilli sprayem do gotowania. Za pomocą 2 okrągłych noży 1/2 cala Wytnij 5 rund z każdej tortilli (w razie potrzeby ułóż 2 tortille do cięcia).
Na nieprzetworzonych dużych arkuszach ciasteczek umieść tortillę z rozpylonymi bokami w dół.
Każdą rundę posmarować fasolą. Odstawić 1 łyżkę cebuli.
Posypać pozostałą cebulą i serem.
Piec na najniższym stojaku piekarnika 11 do 13 minut lub do dna są chrupiące i ser topi się i bąbelkami. Top każdy z około 1 łyżeczka śmietany i niektóre zastrzeżone cebuli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.