Mini Stelaż Jagnięcy Z Orzechową Soczewicą Beluga I Podsmażonym Czosnkiem
Mini stelaż jagnięcy z orzechową soczewicą Beluga i Podsmażonym czosnkiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 34g białka, oraz 41 g tłuszczu. Mieszanka frenched jagnięcina, beluga soczewica, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini Stelaż Jagnięcy Z Orzechową Soczewicą Beluga I Podsmażonym Czosnkiem, Smażona Soczewica Beluga + Dynia Maślana, oraz Stelaż z jagnięciny z soczewicą i sosem Jack-by-the-hedge dla podobnych receptur.