Mini serniki z winnym żelem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Jeśli masz dziennik koziego sera, pomarańczowy muscat, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi, Mini Serniki, oraz Mini Serniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Wytnij cztery 3-calowe kawałki tektury.
Posmaruj wnętrza czterech 3-calowych okrągłych i 2 1/2-calowych głębokich form pierścieniowych masłem. W maszynce zmiel krakersy z roztopionym masłem i 1 łyżką cukru. Ustaw formy na blasze do pieczenia i linii DNA z kartonowych rund, przycinanie do dopasowania. Zapakuj okruchy do form; naciśnij, aby zwinąć.
Tymczasem w misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajko, żółtko, sól i pozostałą 1/2 szklanki cukru ze średnią prędkością, aż blady i puszysty, o 2 protokół.
Dodać kozi ser i ubić na gładką masę. Złożyć w crme frache. Łyżka mieszaniny do form i wygładzić szczyty.
Piec około 30 minut, aż serniki są po prostu zestaw, ale nie rumiane.
Niech serniki ostygną, a następnie przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Podgrzać ostry, cienki nóż pod gorącą wodą; wysuszyć nóż. Ostrożnie Uruchom ostrze wokół krawędzi każdego sernika. Naciskając na tekturę, Usuń serniki z foremek; wróć do blachy do pieczenia.
Wytnij cztery paski pergaminu 11 na 2 1/2 cala. Owiń papier na obwodzie każdego sernika, tworząc kołnierz, który rozciąga się 1 cal nad powierzchnią; zabezpieczyć taśmą.
W małej misce posypać żelatynę zimną wodą i pozostawić do zmiękczenia. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez około 15 sekund lub tylko do czasu stopienia żelatyny.
Umieść 4 wina w osobnych ramekinach.
Dodać 2 łyżeczki cukru do ros i do Pinot Noir i kuchenka mikrofalowa przez 20 sekund; wymieszać do rozpuszczenia cukru. Wymieszaj 1 łyżeczkę stopionej żelatyny do każdego z 4 win.
Pozostaw wina do ostygnięcia, około 10 minut.
Wlać jeden z żeli wina na każdym serniku i przechowywać w lodówce, aż schłodzone i zestaw, o 20 protokół.
Z każdego sernika zdjąć obrożę z papieru pergaminowego. Ostrożnie wyjmij tekturowe DNA i podawaj.