Mini Rozmaryn-Czosnek Focaccias
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 7 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 1 grosz za porcję spada w budżecie, Mini rozmaryn-czosnek Focaccias może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka oleju roślinnego, czosnek w proszku, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karczoch, Kalamata i suszone na słońcu pomidory Mini-pizze z czosnkiem i rozmarynem, Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, oraz Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. W średniej misce, wymieszać Bisquick mix i mleka do miękkich form ciasta; pokonać 30 sekund. Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, stopniowo wymieszać wystarczająco Bisquick mix (do 1/4 szklanki), aby ciasto łatwe w obsłudze.
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick mix; delikatnie zwijać w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Wyciąć 2-calowym kutrem zanurzonym w mieszance Bisquick. Na nieprzetworzonym arkuszu ciastek umieść okrągłe ciasto około 2 cali od siebie.
Posypać rozmarynem i czosnkiem w proszku.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.