Mini Rice Cake Snacks

Mini Rice Cake Snacks
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 161 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciastek ryżowych cynamonowo-jabłkowych, twarożku, ananasowych ciekawostek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Chińskie Przekąski Z Kurczaka, Mini Zestaw do ciasta ryżowego, oraz Mini tarty jagodowe {powrót do szkoły śniadanie i przekąski} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć Serek i marmolady, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż na ciastach ryżowych; wierzch z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli1 Szklanka Azjatyckiej Pasty Z Czerwonej Fasoli
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn