Mini quiche śniadaniowe ze skórką ziemniaczaną
Mini Quiches śniadanie z ziemniaków Crust może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 6. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 335 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. 96 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bekon, jajka, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Mini quiche śniadaniowe ze skórką ziemniaczaną, Mini Quiches Śniadaniowe / Pieczone Szynki I Jajka Filiżanki, oraz Mini quiche śniadaniowe z grzybami i kiełbasą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 12 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania.
Zrobić ziemniaki zgodnie z zaleceniami na pudełku. Podzielić mieszaninę ziemniaków równomiernie między kubki muffin, naciskając w dolnej i górnej stronie każdej filiżanki, aby utworzyć skorupę.
Boczek i ser posypać równomiernie w filiżankach. W średniej misce ubić jajka i śmietanę.
Napełnianie wlać równomiernie do kubków, po około 1/4 szklanki.
Piec 25 do 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.