Mini Quiche Lorraine
Mini Quiche Lorraine to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 129 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, musztarda dijon, ser szwajcarski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Allrecipes ma 37 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Mini Quiche Lorraine Biscuits, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ułóż skorupki tarty w 2 puszkach na muffinki; ułóż skorupkę warstwą masy ciasta lub suszonej fasoli.
Skorupki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż brzegi skórki będą lekko rumiane i około 75% ugotowane, 5 do 10 minut.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku odcedzić na papierowych ręcznikach; po ostudzeniu kruszyć.
1 szklankę szwajcarskiego sera, boczku i zielonej cebuli podziel równomiernie na skorupki tarty.
W misce ubić jajka, mleko, musztardę, sól i czarny pieprz. Mieszanka jaj kadzi do każdej skorupy tart około 2/3 pełne. Wierzch każdej tarty z pozostałą 1/4 szklanki sera szwajcarskiego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jajko zostanie ustawione na środku każdej tarty i skorupki są rumiane, 25 do 30 minut.