Mini Pączki Do Ciasta
Need a wegetariański posiłek poranny? Mini ciasto pączki może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gałki muszkatołowej, ekstrakt waniliowy, cukier trzcinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemon Pound Cake Mini Pączki, Mini Pączki Tęczowe, oraz Mini Klon Spam Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i lekko nasmaruj mini patelnię z pączkami.
Przesiać biały orkisz, żyto, jęczmień i proszek do pieczenia.
Ubić cukier, gałkę muszkatołową i sól. Odstawić.
W osobnej misce ubijamy stopione masło, mleko, wanilię i jajko.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i mieszać, aż tylko połączone. Nie overmix lub pączki mogą być gumowate.
Napełnij każdy pączek kubek 1/2 do 3/4 sposób pełny z ciasta. Można to zrobić łyżką, ale wolę używać worka rurowego, aby wypełnić każdą filiżankę równomiernie i czysto. Ważne jest, aby nie przepełniać, ponieważ pączki rosną, stracisz dziurę.
Piec, aż pączki wiosna z powrotem po dotknięciu, 6 do 10 minut w zależności od wielkości patelni pączka.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu; następnie zanurzyć w roztopionej czekoladzie lub kurzu z cukrem pudrem.
W przypadku bezglutenowych pączków mini cake Zastąp wszystkie mąki równą wagą bezglutenowej uniwersalnej mieszanki do pieczenia.Dla wegańskie Mini ciasto pączki, zastąpić masło z taką samą ilością oleju kokosowego; mleko z taką samą ilością mleka sojowego lub migdałowego; i jajko z 1/4 Puchar jedwabne tofu.