Mini Pumpkin Whoopie Placki
Mini Pumpkin Whoopie placki to Wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, Dynia libby ' s®, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Mini Pumpkin Whoopie Placki, Mini Pumpkin Whoopie Placki, oraz Mini Pumpkin Whoopie Placki.
Instrukcje
W przypadku ciastek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj lub ułóż cztery blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, imbir i sól połączyć w średniej misce. Ubij masło i cukier w dużej misce miksera na średniej prędkości przez 2 minuty.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać ekstrakt z dyni i wanilii; ubić na gładką masę. Wymieszać mieszaninę mąki aż do połączenia. Upuść, układając łyżeczki miarowe na przygotowane blachy do pieczenia. (Do receptury potrzebne są łącznie 72 ciasteczka.)
Piec przez 10 do 13 minut lub do sprężystego w dotyku. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut; wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.
Do nadzienia z serem śmietankowym: ubić ser śmietankowy, masło i ekstrakt waniliowy w małej misce miksera na średniej prędkości, aż będzie puszysty. Stopniowo ubijaj w cukrze pudrze, aż będzie lekki i puszysty.
Rozprowadź czubatą łyżeczkę nadzienia na płaskiej stronie jednego ciastka; top z płaską stroną drugiego ciastka, aby zrobić kanapkę. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i nadzieniem. Przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce.