Mini Pumpkin donut muffins
Mini pumpkin donut muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wiele osób robiło ten przepis, a 227 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bezglutenowe Mini Pumpkin Donut Muffins, Mini Lemon Donut Muffins, oraz Mini Babeczki Cynamonowe Z Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar mini muffin patelnia z PAM spray.
W dużej misce, ubij razem cukier i jajko, aż połączone.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową.
Następnie wymieszać w puree z dyni, oleju roślinnym, mleku i ekstrakcie z wanilii.
Łyżka w cieście do muffin pan o 2/3 pełne.
Piec przez 10-12 minut, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.
Niech muffinki ostygną przed pokryciem cukrem cynamonowym.
Do powlekania. 1/4 szklanki masła rozpuścić w małej szklanej misce. W innej małej misce, połączyć 2/3 szklanki białego cukru i 2 łyżeczki cynamonu. Wierzch pączków zanurzyć w roztopionym maśle, a następnie zanurzyć w mieszaninie cukrowej.