Mini Placki Ziemniaczane
Mini placki ziemniaczane to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mieloną gałkę muszkatołową, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Mini Placki Ziemniaczane, Mini Placki Ziemniaczane, oraz Mini Słodkie Placki Ziemniaczane Z Bitą Cynamonową Polewą Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść słodkie ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż widelec przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić i zacieru widelcem lub masher ziemniaków.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Ciasto podzielić na 24 małe kulki. Naciśnij je do filiżanek dwóch 12 filiżanek mini muffin patelnie do skorupy tartlet. Odstawić.
Łyżka słodkiego ziemniaka do blendera lub robota kuchennego i dodać odparowane mleko, białka jaj, cukier biały, cukier brązowy, cynamon, gałka muszkatołowa i goździki. Puree aż będzie gładkie. Łyżka około 1 łyżki tej mieszaniny do każdej skorupy tarty.
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż wykałaczka włożona do jednej z tart wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach nad stojakiem z drutu.
Każdą tartę udekorować połową żurawiny przed podaniem.