Mini Placki Z Jabłkami

Mini Placki Z Jabłkami
Ten wegetariański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jabłek granny smith, mąka, twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mini Placki Z Jabłkami, Mini Placki Z Jabłkami, oraz Mini Placki Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać nadzienie: składniki nadzienia gotować na średniej patelni na małym ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści. Podgrzać do średniej wysokości; gotować przez 5 minut, mieszając, aż jabłka uwolnią sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ochłoń.
3
Zrobić skórkę: ubić serek śmietankowy i masło do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Dodać mąkę i sól; wymieszać aż ciasto uformuje się. Podziel na 24 1-calowe kulki. Naciśnij 1 kulkę w każdej filiżance miniaturowej puszki na muffinki, aby ciasto równomiernie pokrywało boki i dno. (Jeśli ciasto jest bardzo miękkie, schłodzić przez 10 minut przed podzieleniem i ukształtowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
1
Wymieszać mąkę, oba cukry, cynamon i sól. Wcierać w maśle palcami, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wrzuć orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel nadzienie między kubki muffin, pozostawiając soki. Delikatnie przycisnąć polewę na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec na złoty kolor, 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ostudzić na stojaku z drutu na 15 minut. Za pomocą małej metalowej szpatułki Usuń placki i umieść na stojaku, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn