Mini Placki Z Czereśni
Mini ciasto z wiśniami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 114 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowy cukier granulowany, myjkę jajeczną, około cukru granulowanego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini Placki Wiśniowe, Mini-Ciasta Wiśniowe, oraz Mini Placki Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij pierwszy arkusz schłodzonego ciasta z lodówki i użyj 5-calowego okrągłego noża, aby wyciąć 12 kółek ciasta. Wciśnij kółka do zagłębień patelni muffin, pozwalając nadmiar ciasta zawiesić na brzegach. Schłodzić ukształtowane DNA przez 1 godzinę.
Po schłodzeniu DNA przez 1 godzinę umieść w dużej misce wyciśnięte, połówkowe wiśnie.
Ubij cukier i skrobię do połączenia, a następnie wymieszaj z wiśniami, aż kawałki będą równomiernie pokryte. Pozostawić mieszaninę na pięć minut, a następnie równomiernie rozprowadzić nadzienie pomiędzy 12 skorupek ciasta.
Wyjmij drugi arkusz ciasta z lodówki i wytnij blaty lub kształty i umieść na szczytach mini placków. Zagniataj boki zębami widelca, aby uszczelnić, wyciąć kilka szczelin na górze, jeśli twój projekt nie obejmuje już wycięcia, i schłodzić mini placki przez 30 minut. Ciasto wyjąć z piekarnika, umyć jajkiem i posypać cukrem surowym.
Ustaw stojak piekarnika na niższą pozycję i rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść patelnię muffin w piekarniku i piec przez 20 minut, obracając w połowie, następnie obrócić piekarnik do 177° i piec, aż wypełnią się pęcherzyki wewnątrz i skorupa jest złoty brąz, około 10 dodatkowych minut.
Wyjąć z piekarnika i umieścić patelnię muffin na stojaku do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem ciasta. Gdy będziesz gotowy do podania, poluzuj krawędzie przesuniętą łopatką, a następnie ostrożnie przekręć placki, aby je usunąć.