Mini Placki Wiśniowe
Mini ciasto wiśniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, cukier, po prostu rozwiń " skorupy ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Placki Wiśniowe, Mini-Ciasta Wiśniowe, oraz Mini Placki Wiśniowe.
Instrukcje
W misce wymieszać wiśnie, cukier, tapioka, sól i wanilia; odstawić na 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Lekko mglić 6 filiżanek 12-filiżanki muffinów sprayem do gotowania, naprzemiennie, aby zachować przestrzeń między nimi. Rozwiń 1 skórkę z ciasta na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Przetoczyć się na około 11-calowy nabój. Użyj 5-calowego okrągłego noża, aby wyciąć 6 rund.
Przelać do puszki z muffinkami. Delikatnie dopasuj ciasto do kubków muffin, pozostawiając trochę zwisu. Schłodzić przez 15 minut. Powtórz walcowanie z drugą skórką ciasta, wycinając 6 3-calowych rund.
Umieścić na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i schłodzić.
Rozgrzej piekarnik do 191°; wyłóż blachę do pieczenia folią. Wymieszać nadzienie; łyżka około 2 łyżki. do każdego kubka wyłożonego ciastem.
Wyjąć rund z lodówki i wyciąć małą gwiazdkę na środku każdej z nich.
Umieść jedną rundę na każdym cieście. Wchodzisz na krawędzie okrągłe na zwisające ciasto; zagniatać do uszczelnienia. Powtórz z pozostałymi rund ciasta.
Blaty pędzla z mlekiem i posypać cukrem, w razie potrzeby.
Umieść blachę na blasze do pieczenia.
Piec przez 30 do 35 minut, aż wypełnianie pęcherzyków i skórki są złotobrązowe (sprawdzić często i przykryć folią, jeśli Skórki brązowy zbyt szybko).
Puszkę muffinek wyjąć do stelaża w celu ostygnięcia.