Mini Placki Whoopie
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 50 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mix, serek, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mini Placki Whoopie, Mini Placki Whoopie, oraz Mini Placki Whoopie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż duże arkusze ciastek papierem do gotowania.
W średniej misce, beat 2 łyżki masła i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane i piaszczyste w teksturze.
Dodaj pozostałe składniki ciasteczek z wyjątkiem barwników spożywczych. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu, aż gładka.
Wymieszaj kolor żywności w ciasto, aby uzyskać jasny czerwony kolor. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Łyżka do plastikowej torby do przechowywania żywności.
Wytnij 1/4 cala z rogu każdej torby. Na arkuszach ciastek, wycisnąć worek ciasta delikatnie, aby około 100 1/2-calowe okręgi ciasta (około 1/4 łyżeczki każdy), o 1 cal od siebie.
Piec 3 do 5 minut lub do góry wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte. Fajne 2 minuty. Delikatnie wyjąć z arkuszy ciastek do stojaków chłodzących; całkowicie schłodzić, około 20 minut.
W średniej misce, beat twarogu, 1/4 Puchar masła i 1/2 łyżeczka wanilii z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając na małej prędkości, aż do włączenia. Zwiększ prędkość do średniej; pokonać około 1 minuty lub do gładkości.
Dla każdego whoopie pie, rozprowadzić około 1/2 łyżeczki nadzienia na spodzie 1 ciastka; umieścić drugie ciastko, od dołu do dołu, na nadzieniu. Przechowywać luźno w lodówce.