Mini placki Risotto z kapustą i kozim serem

Mini placki Risotto z kapustą i kozim serem
Przepis Mini ciasto z kapustą i kozim serem Risotto jest gotowy w około 4 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 54 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól koszerną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Risotto z kozim serem z ciepłymi zimowymi gruszkami, Mini pieczone ciasta Risotto Poblano z grillowaną salsą kukurydzianą, oraz Kremowe Risotto Z Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać jarmuż i wodę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż stanie się miękki i nie pozostanie płyn, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
3
Wyjąć na deskę do krojenia.Rondel wytrzeć papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju i podgrzać na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać ryż i odmierzoną sól i pieprz i wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając często drewnianą łyżką, aby ryż nie przyklejał się do dna patelni, aż ryż zacznie trzeszczeć, około 1 minuty. Wymieszać w winie i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż do całkowitego wchłonięcia, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać bulion, wymieszać do połączenia i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryż wchłania bulion i jest gotowane przez, o 10 do 12 protokół. W międzyczasie drobno posiekaj zarezerwowany jarmuż i odstaw go na deskę do krojenia.Gdy ryż jest gotowy, zdjąć patelnię z ognia i wymieszać zarezerwowany jarmuż i kozi ser, aż równomiernie połączone. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ser KoziSer Kozi
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
JarmużJarmuż
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wyjąć do dużej miski i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, o 40 protokół. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone, co najmniej 2 godziny lub na noc.Do sosu: tuż przed smażeniem ciasta, paprykę pokroić bardzo sucho papierowymi ręcznikami i umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Jajka ułożyć w płytkim naczyniu, doprawić solą i ubić widelcem do rozbicia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Umieścić panko w drugim płytkim naczyniu; odstawić.Schłodzone risotto podzielić na 24 porcje (ok.2 łyżki na porcję) i ułożyć na blasze do pieczenia (porcje nie muszą być idealnie uformowane).Mieć małą miskę wody gotowy do zwilżania rąk w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejanie podczas formowania pasztecików. Formować każdą porcję risotto W 1-1 / 2-calowy patty i zwrócić je do blachy do pieczenia.Pracując z 1 ciastem risotto na raz, posmaruj je jajkami, wypuszczając nadmiar kapania, następnie równomiernie posmaruj panko, delikatnie naciskając tak, aby bułka tarta przylegała. Wróć do blachy do pieczenia i powtórz z pozostałymi ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż połyskuje, ale nie pali (około 177° na termometrze do głębokiego smażenia / cukierków), o 4 protokół. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do250 i ułóż stojak na środku. Dopasuj stojak z drutu na drugiej blasze do pieczenia; odstawić.Gdy olej jest gotowy, dodać 8 ciastek risotto i smażyć na złoty kolor, około 2 do 3 minut. Flip i kontynuować gotowanie, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aż złoty kolor i ogrzane przez, O 2 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć do stelaża z drutu, doprawić solą i wstawić do piekarnika. Powtórz z pozostałymi ciastami.Gdy gotowy do podania, top każde ciasto z około 1/2 łyżeczki sosu z czerwonej papryki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn