Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche

Mini placki kukurydziane z wędzonym łososiem i koperkiem Crème Fraîche mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka śmietany, łososia, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wędzony łosoś z koprem, czerwoną cebulą i Crème Fraîche, Kolacja: Łosoś wędzony z koperkiem Crème Fraiche na bułce precla, oraz Żytnie krakersy z pieprzem i koperkiem Crème Fraîche i wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników ubić na gładką masę. Łyżka 1 czubata mieszanka kukurydzy do każdej filiżanki dobrze nasmarowanej 24-szklanki miniaturowej muffin patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Fajne 10 minut.
Wymieszaj crme frache, koperek i sok z cytryny. Najlepsze babeczki z crme frache i łososiem.