Mini placki kukurydziane z pomidorowym smakiem

Mini placki kukurydziane z pomidorowym smakiem
Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 62 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Mieszanka jaj, sól koszerna, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini placki kukurydziane z pomidorowym smakiem, Mini placki kukurydziane z pomidorowym smakiem, oraz Loaded Heirloom pomidorowa Galette z kukurydzianą skórką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników.
2
Odważyć lub lekko łyżką mąki do suchej miarki; poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Mąkę i kolejne 3 składniki (przez 1/4 łyżeczki pieprzu) połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Połącz maślankę z żółtkiem jajka; dodaj mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając trzepaczką tylko do wilgotności.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Umieścić białko w misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania średnich szczytów. Złożyć jedną czwartą białka do mieszaniny maślanki. Delikatnie złóż Pozostałe białko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
FiołkiFiołki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Lekko pokryć patelnię sprayem do gotowania. Łyżka około 1 łyżki ciasta na naleśnik na patelnię, lekko rozprowadzając. Gotować 1 minutę lub do góry są pokryte pęcherzyków i brzegi zaczynają się ustawiać. Obróć i gotuj 1 minutę. Powtórz z pozostałym ciasto w sumie 16 naleśniki. Top każdy naleśnik z 1/4 łyżeczki crme frache i 1 1/2 łyżeczki pomidora smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn