Mini Placki Bezowe Żurawinowe

Mini Placki Bezowe Żurawinowe
Mini ciasto bezowe żurawinowe to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białka, masło, sos żurawinowy w galaretce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Placki Bezowe Żurawinowe, Mini Cytrynowe Placki Bezowe, oraz Mini Cytrynowe Placki Bezowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. nasmarować 12 regularnych filiżanek muffin ze skróceniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i masło, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj gorącą wodę, szybko mieszaj, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Ciasto podzielić na 12 sztuk. Naciśnij 1 kawałek na dole i na górze każdej filiżanki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
4
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 10 minut na patelni. Uruchom nóż wokół krawędzi każdego, aby usunąć. Chłodzić całkowicie na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Łyżka sosu żurawinowego do miski; rozbić widelcem. Łyżka sosu równomiernie do ostudzonych skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
W średniej misce ubijaj białka mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Stopniowo dodawać cukier i ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. Beat in vanilla. Łyżka łyżki bezy na wierzchu każdego ciasta. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Placki Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 30 do 60 sekund lub aż beza brązowieje lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn