Mini Placki Bezowe Żurawinowe
Mini ciasto bezowe żurawinowe to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 12. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białka, masło, sos żurawinowy w galaretce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Mini Placki Bezowe Żurawinowe, Mini Cytrynowe Placki Bezowe, oraz Mini Cytrynowe Placki Bezowe.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. nasmarować 12 regularnych filiżanek muffin ze skróceniem lub sprayem do gotowania.
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i masło, aż dobrze połączone.
Dodaj gorącą wodę, szybko mieszaj, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Ciasto podzielić na 12 sztuk. Naciśnij 1 kawałek na dole i na górze każdej filiżanki muffin.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru. Ostudzić 10 minut na patelni. Uruchom nóż wokół krawędzi każdego, aby usunąć. Chłodzić całkowicie na stojaku chłodzącym.
Łyżka sosu żurawinowego do miski; rozbić widelcem. Łyżka sosu równomiernie do ostudzonych skórek.
W średniej misce ubijaj białka mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż zaczną tworzyć się miękkie szczyty.
Stopniowo dodawać cukier i ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. Beat in vanilla. Łyżka łyżki bezy na wierzchu każdego ciasta. Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Placki Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 30 do 60 sekund lub aż beza brązowieje lekko.