Mini-pizze z warzywami i serem
Mini-pizze z warzywami i serem to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 92 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka pomidorów roma, cebula, sos do pizzy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini pizze szpinakowo-serowe, Mini Pizze Warzywno-Serowe, oraz Mini Pizze Z Jagodami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425°. Podziel każdy chlebek pita wokół krawędzi nożem, aby wykonać 2 rundy.
Umieść naboje na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Piec około 5 minut lub tylko do chrupkości.
W średniej misce wymieszaj pomidory, cukinię, cebulę, oliwki i bazylię.
Równomiernie rozprowadzić sos spaghetti na rund pita. Top z mieszanki warzyw.
Piec 5 do 7 minut lub do rozpuszczenia sera.