Mini Pizze Z Głębokim Daniem
Mini pizze z głębokim daniem mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer pepperoni, liście oregano, skórkę do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini Deep Dish Pizze, Mini Pizze Z Głębokim Daniem, oraz Mini Deep Dish Paleo Pizze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń ciasto na pizzę na desce do krojenia.
Pokrój w 12 (3x2-calowe) prostokąty; umieść 1 w każdym z 12 kubków muffin patelni spryskanych sprayem do gotowania.
Połowę rozdrobnionego sera posypać równomiernie do filiżanek; top z sosem do pizzy, pozostały rozdrobniony ser i pepperoni.
Posypać parmezanem i oregano.
Piec 11 do 12 min. lub do czasu, aż skórki będą złocisto brązowe i rozdrobniony ser topi się. Fajne 5 min. przed wyjęciem z patelni służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.