Mini Piernikowe Bochenki
Mini piernikowe bochenki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sodę oczyszczoną, jajko, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini Piernikowe Bochenki, Mini Świąteczne Chlebki Piernikowe, oraz Bochenki Piernikowe Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce.
Dodać mleko, śmietanę, jajko i miód; mieszać aż do wymieszania. Łyżka do 3 nasmarowanych i posypanych mąką 5-1/2x3-1/4x2-calowych jednorazowych mini patelni bochenkowych.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Dodaj 2 łyżeczki. woda do cukru; mieszać aż do wymieszania.
W razie potrzeby dodać pozostałą wodę do uzyskania pożądanej konsystencji.
Mżawka glazury nad bochenków; odstawić do firmy.