Mini Pieczeń Wołowa Pizza

Mini Pieczeń Wołowa Pizza
Mini pieczeń wołowa Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 141g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 3975 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 16,67 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sezonowaną pieczeń wołową, cebulę, wstępnie przygotowane Skórki pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Pieczeń Wołowa Suwaki Przepis, Mini Pieczeń Wołowa I Chrzan Panini Trójkąty, oraz Pieczeń Wołowa I Pomidor Kanapka Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 8-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać paprykę i cebulę; gotować 3 do 4 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z rostbefem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
4
Umieścić skórki pizzy na arkuszu z ciasteczkami. Mieszaninę rostbefu podzielić równomiernie na skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Piec 8 do 10 minut lub aż ser topi się i skorupa jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn