Mini Pieczeń Wołowa Pizza
Mini pieczeń wołowa Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 141g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 3975 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 16,67 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sezonowaną pieczeń wołową, cebulę, wstępnie przygotowane Skórki pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Pieczeń Wołowa Suwaki Przepis, Mini Pieczeń Wołowa I Chrzan Panini Trójkąty, oraz Pieczeń Wołowa I Pomidor Kanapka Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 8-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę; gotować 3 do 4 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z rostbefem.
Umieścić skórki pizzy na arkuszu z ciasteczkami. Mieszaninę rostbefu podzielić równomiernie na skorupy.
Piec 8 do 10 minut lub aż ser topi się i skorupa jest gorąca.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.