Mini paprykowe Nachos z kukurydzą, czarną fasolą i awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mini Pepper Nachos z kukurydzą, czarną fasolą i awokado. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.5 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 40025 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, ulubioną salsę, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chude Nachos z awokado i czarną fasolą, Słodka Kukurydza, Kabaczek I Pieprz Z Czarną Fasolą, oraz Kremowa Sałatka z czarnej fasoli, czerwonej papryki i kukurydzy z awokado i kolendrą.
Instrukcje
1
Wymieszać kukurydzę, czarną fasolę, pico de gallo i awokado i doprawić solą i pieprzem.Ułożyć paprykę na blasze do pieczenia, wypełnić nadzieniem, posypać serem i dusić, aż ser się rozpuści, około 2-4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.