Mini Nadziewane Klopsiki
Mini Nadziewane klopsy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 97 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Mini Klopsiki Nadziewane Mozzarellą, Mini Zapiekanki Z Indyka Nadziewane Serem, oraz Cheddar-Nadziewane Mini klopsiki z polewą Chipotle.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 12 regularnych filiżanek muffin z gotowania sprayu.
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, owies, cebulę, sól, pieprz i jajko rękami lub łyżką. Używając 1/4 szklanki miarki, miarka mieszanki wołowiny do każdej filiżanki muffin; naciśnij do filiżanki.
Zrób wgłębienie w środku mieszaniny w każdej filiżance. Łyżka 1 łyżka sera do każdego wcięcia. Top każdy z 1 łyżką pożądanego polewy.
Piec 35 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku bochenków czyta 71°.
Wyjąć z kubków muffin. W razie potrzeby, top z dodatkową polewą przed podaniem.