Mini Nadziewane Bochenki Mięsne
Mini Nadziewane bochenki mięsne to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 97 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mieloną wołowinę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Mini Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 12 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, owies, cebulę, sól, pieprz i jajko rękami lub łyżką. Używając 1/4 szklanki miarki, miarka mieszanki wołowiny do każdej filiżanki muffin; naciśnij do filiżanki.
Zrób wgłębienie w środku mieszaniny w każdej filiżance. Łyżka 1 łyżka sera do każdego wcięcia. Top każdy z 1 łyżką pożądanego polewy.
Piec 35 minut lub do mięsa termometr wstawiony w środku bochenków czyta 160ºf.
Wyjąć z kubków muffin. W razie potrzeby, top z dodatkową polewą przed podaniem.