Mini muffiny z marchewką i cukinią

Mini muffiny z marchewką i cukinią
Marchew i cukinia Mini-muffinki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 121 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, rodzynki, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zdrowe Marchew Cukinia Mini Muffiny, Bez Cukru I Nabiału Mini Marchewka Cukinia Muffiny, oraz Mini Muffinki Marchewkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 mini-Muffin kubki z (1 1/2-cala) wkładki papierowe. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce przesiać mąki, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Do miski dodać resztki z SIT i wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W oddzielnej średniej misce ubij razem olej, syrop i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj suche składniki i wymieszać, aż tylko połączone.
6
Wymieszać w startej marchewce, startej cukinii i rodzynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
MarchewMarchew
7
Za pomocą 2 małych łyżek, wypełnić przygotowane kubki muffin 3/4 pełne z ciasta i piec do jasnego złota, około 15 minut. Ostudzić przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś babeczki do drucianego stojaka, aby całkowicie ostygły, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Na lukier: w małej misce, wymieszać razem ser i miód, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Rozprowadzić schłodzone babeczki lukrem, jeśli są używane, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn