Marchew i cukinia Mini-muffinki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 121 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, rodzynki, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zdrowe Marchew Cukinia Mini Muffiny, Bez Cukru I Nabiału Mini Marchewka Cukinia Muffiny, oraz Mini Muffinki Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 mini-Muffin kubki z (1 1/2-cala) wkładki papierowe. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W średniej misce przesiać mąki, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon.