Mini muffiny z marchewką i cukinią
Marchew i cukinia Mini-muffinki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 121 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, rodzynki, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zdrowe Marchew Cukinia Mini Muffiny, Bez Cukru I Nabiału Mini Marchewka Cukinia Muffiny, oraz Mini Muffinki Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 mini-Muffin kubki z (1 1/2-cala) wkładki papierowe. Odstawić.
W średniej misce przesiać mąki, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon.
Do miski dodać resztki z SIT i wymieszać.
W oddzielnej średniej misce ubij razem olej, syrop i jajko.
Dodaj suche składniki i wymieszać, aż tylko połączone.
Wymieszać w startej marchewce, startej cukinii i rodzynkach.
Za pomocą 2 małych łyżek, wypełnić przygotowane kubki muffin 3/4 pełne z ciasta i piec do jasnego złota, około 15 minut. Ostudzić przez 5 minut.
Przenieś babeczki do drucianego stojaka, aby całkowicie ostygły, około 30 minut.
Na lukier: w małej misce, wymieszać razem ser i miód, aż będzie gładka.
Rozprowadzić schłodzone babeczki lukrem, jeśli są używane, i podawać.